AKİDUAM WEBİNER 32 | İSTATİSTİK DEDEKTİFİ NASIL OLUNUR? | 6 NİSAN 2023 PERŞEMBE 10:00

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) 2022-2023 webiner programı tüm hızıyla devam ediyor. 6 Nisan 2023 Perşembe Saat 10:00’da düzenlenecek olan ve Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR'ın konuşmacı olduğu “İstatistik Dedektifi Nasıl Olunur?” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 6 Nisan 2023 Perşembe 10:00-11:30
Toplantı Linki : https://bit.ly/3KsUFP9
Eğitmen        : Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR
Moderatörler:  Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL, Dr. Merve AYVALLI KARAGÖZ
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr

Öğr. Gör.Dr. Ebru KAYA BAŞAR Hakkında

2006 yılında Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Şubat 2007-Aralık 2008 yılları arasında, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İstatistik Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. Şubat 2019’da Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nde doktora öğrenimine başladı ve bu tarihten 2015 Şubat’a kadar aynı bölümde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı. Dr. Ebru Kaya Başar 2017 Nisan ayından beri Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. Uzmanlık alanları Bayesci istatistik, deneme planlaması yöntemleri ve lineer olmayan modellerdir. Çok sayıda akademik çalışmaya danışmanlık yapan Dr. Ebru Kaya Başar iyi seviyede SAS ve R programlama dillerini kullanmaktadır.

Eklenme tarihi: 3.04.2023 11:33:03
Son güncelleme: 1.06.2023 11:34:22